Door plaatsing van een veranda of pergola kan u de woonruimte en lichtinval vergroten.  U geniet meer van het buitengevoel, maar bent toch beschermd tegen regen en wind. Voor de onderbouw is er keuze uit PVC en aluminium.  Daken kunnen plat of aflopend zijn, of u kan kiezen voor het plaatsen van een dakkoepel.

Veranda met plat dak

Bouwen van een veranda met plat dak kan uit architecturele overwegingen. U integreert zo naadloos de veranda tussen reeds bestaande structuren.

Veranda met afhellend dak

Voor afhellende daken maakt Adera gebruik van Solarlux producten of het veratop systeem van Vanbeveren. Veratop is een TOP-systeem voor verandabouw met thermische onderbreking. De profielen zijn ontworpen, rekening houdend met rustieke, klassieke en hedendaagse realisaties. Het is immers flexibel in vorm en kleur. De liggerprofielen zijn aangepast voor de plaatsing van enkele of dubbele beglazing of voor dakplaten in diverse beschikbare diktes.

Lichtstraat

U wil meer daglicht in de woning, maar heeft geen plaats om een veranda te plaatsen ? Dan opteert u voor een lichtstraat. Door licht van bovenaf in de woning toe te laten krijgt u een maximale spreiding.

Pergola

Als u droomt van een aangenaam overdekt terras, is een pergola de voor de hand liggende keuze. De pergola kan op elk type terras of ondergrond worden geplaatst.

Geniet van een kwaliteitsveranda dankzij Adera en Solarlux

Ook voor de TOP-systemen van Vanbeveren kan u bij Adera terecht.


Wij zijn specialist in het plaatsen van de volgende Solarlux verandas.

keuze gemaakt ? Nog vragen ? Gratis offerte ?

Contacteer ons