Rolluiken en screens van Wilms verhogen het comfort en de inbraakveiligheid van uw woning. De rolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium en PVC en voor beide is er een grote kleurverscheidenheid.

 

Inbouwrolluik

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer. Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.


PVC-combi rolluik

Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten.


Voorzetrolluik

Voorzetrolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.


ZIPX®95 (Windvast screen)

Vermijd last van overvloedige warmte en storende lichtinval in uw werk- of leefruimte. Het speciale geleidingssysteem, met rits aan de zijkanten van het doek, vermijdt stukscheurende doeken en vermindert hinderlijke geluiden.

keuze gemaakt ? Nog vragen ? Gratis offerte ?

Contacteer ons