Adera BVBA is preferred partner van Deceuninck.  Hun profielen bieden een perfect evenwicht tussen energierendement en levenscomfort. De oplossingen voor uw ramen, deuren en luiken verbeteren uw leefkwaliteit aanzienlijk. Ze bieden uitstekende thermische en akoestische eigenschappen, verbeteren uw veiligheid en zijn in talrijke kleuren beschikbaar.


 Zendow, de pvc raam- en deursystemen van Deceuninck, profileert zich al jaren als een product dat de levenskwaliteit op meerdere vlakken verbetert. Op de site krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de zendow profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet, kortom de superieure kwaliteit. Zo heeft u straks meer inzicht in hoe zendow op een duurzame manier bijdraagt tot een lager energieverbruik en hoger wooncomfort.

De voordelen van PVC :

Weerbestendig
Weersinvloeden krijgen geen vat op PVC-bouwmaterialen. Problemen zoals verrotting, roestvorming,… zijn uitgesloten. Zelfs in speciale omstandigheden zoals in kustgebieden (zout, stormen, zon…) vormt PVC de beste keuze.

Zelfdovend
PVC verbrandt in een vlam, maar brandt niet uit zichzelf: het product dooft onmiddellijk wanneer de externe “vlam” wordt verwijderd.

Bestand tegen de meeste chemische producten
De lijst van chemische producten waartegen PVC bestand is, is erg lang en kan bekomen worden op aanvraag.

Schimmelwerende eigenschappen
Geen bacteriële woekering op PVC.

Gemakkelijk te reinigen = laag onderhoud
Door zijn gesloten, gladde oppervlak is PVC uiterst makkelijk schoon te maken met een milde huishouddetergent, opgelost in water. Dit houdt ook in dat het product vrijwel onvervuilbaar is, omdat er geen poriën zijn waar het vuil kan indringen…

Doelmatige thermische isolator
Zoals hout is ook PVC een goede isolator. Zijn coëfficiënt van warmtegeleidbaarheid is zelfs nog iets lager: 0,17 W/mC°, tegen 0,23 W/mC° voor hout. De warmtegeleidingscoëfficiënt van aluminium bedraagt ongeveer 210 W/mC°.

Doelmatige akoestische isolator
Het PVC-raamsysteem en de geavanceerde afdichtingen zijn zo ontworpen dat de kamer afgeschermd is van het geluid.

Gemakkelijk te bewerken
Praktisch alle mechanische verspanende of niet-verspanende bewerkingen zijn mogelijk.

Lasbaar
Dankzij deze eigenschap kan de raamfabrikant een productieve en geautomatiseerde fabricage uitbouwen zonder toevoegstoffen. In enkele minuten wordt een compleet raam gelast. De fusietemperatuur van de lasbewerking bedraagt ongeveer 260°C en wordt mogelijk door het plaatselijk opwarmen van de zaagsneden.

Verlijmbaar
Extra kunststof onderdelen, zoals eindstukken, kunnen gemakkelijk op PVC worden gelijmd.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Sterk en lichtgewicht

Rendabel

Recycleerbaar

Realisaties